Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova Idea na Novom Beogradu

Nova Idea na Novom Beogradu

Nova Idea prodavnica otvorena je danas, 22. juna, u ulici Bulevar umetnosti 64 u Novom Beogradu.

U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 350 m2, u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a, potrošačima se nudi bogat asortiman od preko 5500 artikala.

Prodavnica je za potrošače otvorena radnim danima i  subotom od 7:30 do 21 časova, dok je nedeljom radno vreme od 8 do 15 časova. Prvi kupci su na dan otvaranja dobili poklone, a svaki 50-ti kupac dobiće svu kupljenu robu besplatno. Ova akcija traje do petka, 24 juna.

Danas Idea u svom sastavu ima oko 150 maloprodajnih objekata širom Srbije i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum