Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dva dana do prodaje Fructala

Dva dana do prodaje Fructala

Još dva dana su ostala do predaje obavezujućih ponuda za kupovinu 93,7 odsto vlasničkog udela u Fructalu, koji prodaje Pivovarna Laško.

Nezvanično za kupovinu su zainteresovani Nektar iz Bačke Palanke, britanski investicioni fond Argus Capital, austrijski Spic, hrvatska Grupa Stanić i italijanski San Benedeto.
Želja srpskog Nektara je da ovim potezom sa Fructalom postane vodeći proizvođač voćnih pića u jugoistočnoj Evropi, pri čemu je Nektaru robna marka Fructal posebno važna za ostvarenje ciljeva zajedničkog preduzeća na tržištima zapadne Evrope.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum