Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti McDonald's restoran uz autoput i u Srbiji

McDonald's restoran uz autoput i u Srbiji

U petak, 24. juna, kod Velike Plane biće otvoren prvi restoran uz autoput u Srbiji, najavila je kompanija.

Novi McDonald's biće otvoren kod hotela Balkan i pumpe Naftne industrije Srbije (NIS), na 95. kilometru auto-puta iz pravca Beograda ka Nišu.
Restoran u Velikoj Plani je prvi koji se otvara uz autoput u našoj zemlji, a 15. u Srbiji, od kojih je njih 11 u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Subotici i Nišu.
Novootvoreni McDonald's u Velikoj Plani ima 100 mesta u restoranu, 100 mesta u bašti i 20 u sekciji McCaffe, a u sklopu restorana nalazi se i McDrive.
Restoran brze hrane će zvanično biti otvoren za građanstvo u subotu, 25. juna od 8:30 sati, kada će biti upriličen celodnevni program za sve posetioce.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum