Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sledeće godine otvaranje autlet centra u Inđiji

Sledeće godine otvaranje autlet centra u Inđiji

Prodajni centar Fashion Park Outlet Centar koji se gradi u Inđiji biće otvoren u martu 2012.godine, najavili su danas organizatori tog projekta.
Gradnja ovog projekta počela je u oktobru prošle godine, prostiraće se na površini od 15.000 kvadrata, a u njega će biti uloženo 40 miliona evra i zaposliće 1.000 ljudi.
U prvoj fazi će biti otvoreno 70 prodavnica na površini 15.000 kvadrata, a vrednost radova će biti 25 miliona evra.
Predviđeno je da centar do kraja 2016. godine, kad će kompletno biti završen, ima 140 prodavnica gde će cene odeće biti snižene od 30 do 90 odsto.
Fashion Park Outlet Centar biće izgrađen u okviru Retail parka, kompleksa površine 60 hektara, koji će sadržati hotel, hipermarket i prodavnice nameštaja, kućnih aparata i kancelarijskog prostora.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum