Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena 41. Idea prodavnica u Beogradu

Otvorena 41. Idea prodavnica u Beogradu

41. Idea prodavnica u Beogradu otvorena je u danas, 24. juna 2011. godine, u 9 časova u ulici Svetog Nikole broj 43 na Zvezdari.

U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 600 m2, u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a, potrošačima se nudi bogat asortiman od preko 7.000 artikala.

Iz širokog asortimana posebno se ističu odeljenje voća i povrća, pekare sa uvek svežim pecivom, odeljenje mesare sa ponudom svežeg mesa, gastro odeljnje sa ponudom dnevno svežih gotovih jela, a na odeljenju tehnike kupce očekuje širok izbor malih kućnih aparata i kućnih potrepština.

Prodavnica će za potrošače biti otvorena od ponedeljka do subote od 7 do 21:30 časova, dok će nedeljom radno vreme biti od 8 do 15 časova. Na dan otvaranja IDEA će prvih 500 kupaca nagraditi poklonima, a do nedelje 26. juna svaki 50-ti kupac dobiće svu kupljenu robu besplatno.

 

 

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum