Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkator preuzima benzinske stanice En Plusa

Merkator preuzima benzinske stanice En Plusa

Merkator i En Plus, kompanija koja se bavi trgovinom naftnim derivatima, potpisali su sporazum o strateškom povezivanju.

En Plus poseduje lanac od 18 takozvanih 24/7 samouslužnih benzinskih stanica na lokacijama u Sloveniji, a Merkator će, prema pisanjima slovenačkih medija, postati 100-postotni vlasnik En Plusa.

Ovo strateško povezivanje će Merkatoru omogućiti širenje ponude dopunskih trgovinskih delatnosti u vidu prodaje naftnih derivata, što otvara i mogućnost širenja poslovne mreže benzinskih stanica na postojećim lokacijama većih Merkatorovih trgovinskih centara u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum