Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena prva Idea u Topoli

Otvorena prva Idea u Topoli

Nova Idea prodavnica otvorena je u Topoli, u ponedeljak, 27. juna 2011. godine, na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 16 i to je prvi Idein maloprodajni objekat u ovom gradu.

U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 200 kvadratnih metara, u skladu sa najsavremenijim standardima svetskog retail-a, potrošačima se nudi bogat asortiman od preko 4.000 artikala.

Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote od 7:30 do 21čas, dok je nedeljom radno vreme od 7:30 do 14 časova. Na dan otvaranja prvih 500 kupaca dobili su poklone, a svaki 50-ti kupac dobiće svu kupljenu robu besplatno do srede 29. juna.

Idea danas broji 153 maloprodajna objekta širom Srbije, sedam veleprodajnih centara i više od 4000 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum