Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Industrija mesa Čoka počinje sa radom

Industrija mesa Čoka počinje sa radom

Proizvodnja u Industriji mesa Čoka biće ponovo pokrenuta, a na tržištu Amerike i Rusije pojaviće se nekada čuvene Čoka konzerve.

Vlasnik Industrije mesa Čoka, Branko Milošević, demantuje tvrdnje da su mašine i oprema rasprodate, i navodi da je sa firmom iz Vašingtona "CoreBioID Inc" potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u domenu pokretanja prerade mesa i proizvodnji mesnih prerađevina u pogonu u Čoki. Američki partner uložiće i deo svog kapitala kako bi izvoz na američko tržište bio ostvaren.

Proizvodnja će biti pokrenuta u najskorije vreme, a sa istim partnerom dogovoren je uzgoj 25 hiljada tovnih gusaka, gajenje povrtarskih kultura i organski zdrave hrane, takođe namenjenih američkom tržištu. Nakon osam godina, sa radom će početi i hladnjača kapaciteta 5.500 tona, koja se nalazi u krugu firme i ponovo će biti u funkciji javnog carinskog skladišta, a planira se i zapošljavanje 150 mesara.

 

 

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum