Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Univerexport: 5 miliona evra za otvaranje novih objekata

Univerexport: 5 miliona evra za otvaranje novih objekata

Univerexport će do kraja godine renovirati tri velika objekta u Novom Sadu, a to je deo investicija od predviđenih 5 miliona evra, koliko ovaj novosadski trgovinski lanac planira da uloži u renoviranje postojećih i otvaranje novih prodavnica.

"Reč je o tri za nas veoma bitna objekta koji su 2002. i 2003. godine bili pioniri u našoj branši i sada posle 8,9 godina poslovanja ulažemo u njih, povećavamo prodajnu površinu i opremamo novom tehnološkom opremom", izjavila je generalna direktorka Univerexporta Vesna Vučurović. Takođe će biti otvorena i dva nova maloprodajna objekta manje površine.

Pored tržišta Vojvodine na kome su prisutni, Univerexport je 2010. godine otvorio i prvi objekat u Beogradu, ali u ovoj kompaniji još nisu zainteresovani za osvajanje tržišta u drugim regionima u zemlji.

 

Osim u Novom Sadu i okolnim mestima, maloprodajni objekti Univerexporta prisutni su u Vršcu, Zrenjaninu i Bačkoj Palanci. Trgovinski lanac "Univerexporta" za sada čini 35 maloprodajnih objekata, i preko hiljadu zaposlenih u stalnom radnom odnosu. U Subotici posluje Trgopromet, zavisno preduzeće ove kompanije, a asortiman Univerexporta obogaćen je robnom markom "baš baš".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum