Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Danski lanac JYSK stiže i u Novi Sad

Danski lanac JYSK stiže i u Novi Sad

Nakon otvaranja prodavnica u Subotici i u Aviv parku u Pančevu, JYSK (JISK), najveći evropski lanac proizvoda za dom otvoriće svoju prodavnicu i u Novom Sadu, na adresi ul. Vojvode Stepe broj 38, na Novom naselju.

Kupcima se nudi širok asortiman jorgana, jastuka i dušeka, preko kreveta i posteljine, kupatilskog pribora, nameštaja za kuću i baštu, do zavesa i ostalog pokućstva, a sve u jednostavnom i minimalističkom skandinavskom dizajnu. Ovo otvaranje će takođe biti obeleženo mnogim fantastičnim ponudama. Naravno, i ovom prilikom će svaki kupac na dan otvaranja dobiti na poklon MY BLUE BAG torbu.

Trenutno JYSK broji otprilike 1750 prodavnica u 35 zemalja sveta, a svake nedelje negde u svetu otvara 2 do 3 nove prodavnice. Godišnji promet grupe iznosi gotovo 2,35 milijarde evra i zapošljava oko 16000 ljudi. Grupacija je član fonda The Forest Trust, čija je misija očuvanje šuma i zaustavljanje klimatskih promena.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum