Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Vrbasu otvoren osmi Roda centar

U Vrbasu otvoren osmi Roda centar

U ulici Narodnog fronta u Vrbasu otvoren je Roda centar, osmi po redu u Srbiji. Merkator-S u ovaj objekat uložio je 2 miliona evra.

U okviru Roda centra otvoren je i Roda Supermarket ukupne površine 1650 m2 koji kupcima nudi 11000 artikala, a za njih je rezervisano i 55 parking mesta. Povodom otvaranja za posetioce su organizovane brojne promocije, bogata akcijska ponuda, kao i zabavni program. 

Povodom ovog otvaranja, Merkator-S je porodilištu Opšte bolnice Vrbas uručio robnu donaciju u vrednosti 400.000 dinara za dalje opremanje i razvoj ove važne ustanove za sve stanovnike tog grada.

"Investicije Merkatora u širenje maloprodajne mreže su princip dugoročnog opredeljenja kompanije za stabilan razvoj na srpskom tržištu. Ulaganje od dva miliona evra u Roda Centar, trgovačka površina od 5.000 metara kvadratnih, novih 50 zaposlenih, donacija porodilištu su samo potvrda da dobri poslovni rezultati Mercatora omogućavaju dalji razvoj prodajne mreže u Srbiji", izjavila je Stanka Čurović, članica Uprave Grupe Merkator za Merkator trgovinu jugoistočne Evrope, dodavši da Merkator ove godine planira da uloži 24 miliona evra u otvaranje novih 50000 m2 trgovačkih površina.  

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum