Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex otvorio maloprodajni objekat u mestu Telečka

Gomex otvorio maloprodajni objekat u mestu Telečka

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem objekta u mestu Telečka, u zapadnoj Bačkoj. Gomex je vrata potrošačima otvorio u četvrtak 30.juna u 9 časova u ulici Šandora Petefija br.66.

Poslovna jedinica poslovaće pod imenom „Telečka” na površini od preko 130m2. Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca. U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 3.200 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju u Gomexu su posvetili ponudi svežeg voća i povrća i mlečnog programa. Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima, pobrinuće se 6 zaposlenih. Za kupce na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i mnogobrojna iznenađenja. Radno vreme od ponedeljka do subote je od 6 do 20 časova, a nedeljom od 7 do 13 časova.

 

Maloprodajni lanac Gomex danas posluje u preko 60 objekata širom Vojvodine, u Zrenjaninu, Novom sadu, Bečeju, Topoli, Vrbasu... Gomex zapošljava preko 600 radnika.

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum