Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Modna kuća Luna otvorila prodavnicu u Norveškoj

Modna kuća Luna otvorila prodavnicu u Norveškoj

Požarevačka modna kuća Luna nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže, pa je prodavnica Luna otvorena i u glavnom gradu Norveške, u Oslu.

U planu je otvaranje još nekoliko radnji u toj zemlji, a Lunin interes je širenje modnog lanca u svim skandinavskim zemljama. Za sada je ostvaren plasman na tržište Australije, a pregovori se vode u Holandiji i Hrvatskoj u kojoj ova modna kuća ima svoj distributivni centar. Interesantno im je i tržište Poljske i Rusije.

Luna d.o.o ima 9 maloprodajnih objekata i oko 150 kupaca na veliko. Prisutna je i na tržištu Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Kanade. U Srbiji se njihovi objekti nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Novom Pazaru, Leskovcu, Požarevcu i Zlatiboru. Modna kuća Luna d.o.o. dobitnik je nagrade "Biznis partner 2011". 

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum