Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metalac u američkim prodajnim katalozima

Metalac u američkim prodajnim katalozima

Filijala kompanije Metalac a.d. iz Gornjeg Milanovca, Metalac grupa SAD, potpisala je, nakon dugih pregovora, ugovor o distribuciji posuđa sa kompanijom Fingerhut, koja je jedan od lidera u kataloškoj prodaji i broji više od pet miliona kupaca.

Kontigent kontejnera sa posuđem iz Gornjeg Milanovca krenuo je pre nekoliko dana iz luke Kopar, a na američkom tržištu se očekuje početkom jeseni. Direktor Metalca SAD, Bo Dražović, očekuje da će ovo biti prilika i za druge firme koje se bave kataloškom prodajom, s obzirom na to da je ona u Americi vrlo razvijena i popularna.

Holding Metalac broji četiri proizvodna društva, pet trgovinskih društava na domaćem tržištu i četiri preduzeća van granica naše zemlje, a pored američke, Metalac svoje filijale ima i u Rusiji, Podgorici i Hrvatskoj. Neto dobit kompanje Metalac a.d. u prethodnoj godini porasla je za 53,3%.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum