Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nestle pregovara sa najvećim kineskim konditiorom

Nestle pregovara sa najvećim kineskim konditiorom

Švajcarski Nestle objavio je da pregovara sa najvećim kineskim konditorom Hsu Fu Chi, čija vrednost se procenjuje na 3,1 miliona dolara.

Kompanija Nestle gotovo da je dostigla nivo zasićenosti na američkom tržištu i najveći ekonomski rast beleži u zemljama čije su ekonomije u razvoju. Ovoj kompaniji potreban je kineski partner kako bi ostvarila željeni rast plasmana na kineskom konditorskom tržištu koje se brzo razvija. Kineskom konditoru potreban je Nestle sa svojom internacionalnom mrežom kako bi bio realizovan prodor na strano tržište.

Kineski konditor Hsu Fu Chi poseduje 45 proizvodnih pogona, sa kapacitetom proizvodnje većim od 700 konditorskih proizvoda. U prošloj godini kompanija Hsu Fu Chi zabeležila je rast profita od 31 odsto, a vrednost prodaje je porasla za 14 odsto. Firma je osnovana 1992. godine, ali je brzo uspela da izbije na lidersku poziciju. Tokom prošle godine vrednost akcija ove firme porasla je za čak 72 procenta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum