Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Loznici otvoren Roda supermarket

U Loznici otvoren Roda supermarket

U Loznici je juče, 7. jula, u ulici Kneza Miloša 15, otvoren Roda supermarket, drugi objekat koji je Merkator-S otvorio u tom gradu.

Na površini od 1400 m2 potrošačima se nudi bogat asortiman robe široke potrošnje koji broji više od 10000 artikala. Merkator je u ovaj objekat invstirao 250 hilada evra, a zaposleno je 32 radnika.

Na sam dan otvaranja, za potrošače su organizovane brojne promocije i bogata ponuda akcijskih proizvoda. Svaka 50-ta kupovina bila je gratis. Danas, 8. jula, svakog 50-tog potrošača očekuje poklon iznenađenje, dok će za vikend, 9. i 10. jula, kupce u Roda supermarketu obradovati dodatni popust od 10 posto na svaku kupovinu. Merkator je potrošačima omogućio i odloženo plaćanje čekovima građana na 60 i 90 dana. Radno vreme svakog dana u nedelji je od 7 do 22 časa.

Ovo je 19. po redu objekat koji je 2011. godine Merkator-S otvorio u Srbiji.  

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum