Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tržni centar Capitol park sledeće godine u Šapcu

Tržni centar Capitol park sledeće godine u Šapcu

Tržni centar Capitol park biće izgrađen u Šapcu do jeseni 2012. godine, a početak radova na izgradnji zakazan je za septembar ove godine. 

Prema pisanjima medija, ugovor o suinvestiranju tog objekta potpisan je 2. jula od strane Olivera Harlija, direktora britanske kompanije "Posejdon" i Marka Krajnčića, dirktora kompanije "Yu kapital".

Tržni centar Capitol park prostiraće se na 10.000 m2, na placu veličine 2,8 hektara. Svi renomirani brendovi koji su već prisutni u našoj zemlji, naći će svoje mesto u ovom tržnom centru. U Capitol parku kupcima će na raspolaganju biti i pošta i banka.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum