Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Komisija odobrila pruzimanje trgovačkog lanca Delta Maxi

Komisija odobrila pruzimanje trgovačkog lanca Delta Maxi

Komisija za zaštitu konkurencije odobrila belgijskom Delezu (Delhaize) preuzimanje 100 odsto trgovačkog lanca Delta Maxi.

Delez je uputio zahtev Komisiji za zaštitu konkurencije da po ubrzanoj proceduri odlučuje o zahtevu te kompanije za preuzimanje Delta maksija, što je Komisija odbila 21. aprila, ali je najavila da će po službenoj dužnosti obaviti ispitivanja da li Delez tom kupovinom narušava konkurenciju u Srbiji.
Predstavnici Delhaizea i Delta holdinga, u čijem je sastavu Maxi, potpisali su 3. marta ugovor o kupoprodaji 100 odsto deonica Delta Maxija po ceni od 932,5 miliona evra, uz preuzimanje 300 miliona eura dugova tog lanca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum