Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren 19. po redu Per Su market

Otvoren 19. po redu Per Su market

U Bačkom Gradištu u ulici Glavna 10, otvoren je devetnaesti po redu Persu market. Kupcima se na površini od 150 m2 prodajnog prostora nudi preko 4500 artikala potrebnih za osnovnu dnevnu kupovinu. 

U Per Su marketima potrošaci mogu se nude sveze voće i povrće, mlečni i suhomesnati proizvodi, proizvodi kućne hemije, igračke, sezonski artikli, a deo je rezervisan za tekstil.

Na otvaranju su deljeni poklon paketi robne marke Belkino i Delikato, a potrošači su se osvežavali Frikomovim sladoledima. Radno vreme prodavnice je radnim danom od 6 do 20 časova, a nedeljom od 7 do 20.

Maloprodajni PerSu lanac broji oko 100 objekata na teritoriji Srednjebanatskog i Južnobačkog okruga.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum