Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Strateško partnerstvo Podravke i Aleve

Strateško partnerstvo Podravke i Aleve

Aleva iz Novog Kneževca i Podravka iz Koprivnice u pregovorima su o potencijalnom strateškom partnerstvu. S obzirom na komplementarni proizvodni asortiman, saradnja bi se odvijala i u smeru nabavke sirovina, distribucije i proizvodnje.

Rukovodstva ovih kompanija su međusobnim posetama učvrstile planove o saradnji, čiji je cilj i jače pozicioniranje u odnosu na konkurentske multinacionalne korporacije. Prodaja Aleve nije razmatrana, već udeo Podravke u toj novokneževačkoj firmi. Aleva bi snabdevala podravku sirovinama, prvenstveno paprikom, lukom i paštrnakom, a pregovaralo se i o uslužnoj proizvodnji za Podravku.

Tokom 2005. Aleva a.d. prolazi kroz vlasničku transformaciju, postavši deo grupacije Flory trading. Proizvodni program Aleve uključuje više od 160 proizvoda. Lideri su u regionu u oblasti dehidriranih proizvoda i dehidriranih sirovina, kao što su sušeni luk, paštrnak i paprika. 2010. godine neto prihod Aleve iznosio je 1,7 miliona evra.   


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum