Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nestle Health Science kupio deo Vital Foodsa

Nestle Health Science kupio deo Vital Foodsa

Nestle Health Science kupio je deo novozelandske kompanije Vital Foods, specijalizovanoj za razvijanje rešenja za gastrointestinalne probleme na bazi kivija. 

Ova akvizicija predstavlja još jednu u nizu koju je Nestle sproveo u poslednjih godinu dana. Osim kupovine dela Vital Foods-a, Nestle je obezbedio udeo i u kompanijama Vitaflo, CM&D Pharma i laboratoriji Prometeus. Na ovaj način, Nestle ostvaruje svoj strateški cilj, koji predstavlja dobijanje nove generacije prehrambenih proizvoda, baziranoj na spajanju prehrane i farmacije.

Kako se navodi u saopštenju, preko ove akvizicije Nestle Health Science dobio je mesto u upravi kompanije Vital Foods, čime se otvara prilika da Nestle Health Science stručnjaci pomognu usmeravanje budućeg razvoja proizvoda kao i komercijalnu strategiju kompanije. Inventages, kompanija koja upravlja Nestle Venture fondovima, već je niz godina investitor Vital Foodsa.

Kompanija "Vital Foods" osnovana je 1991. godine, i od tada je rezvila nekoliko inovacija u prehrambenim proizvodima u cilju njihovog zdravijeg sastava. "Kivi Kraš" i "Flo bovel helt" su, na novozelandskom tržištu, njeni najpoznatiji proizvodi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum