Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nestle sladoledi iz Srbije na tržištu EU

Nestle sladoledi iz Srbije na tržištu EU

Fabrika sladoleda Nestle iz Stare Pazove od sledeće godine počeće izvoz sladoleda na tržište Evropske unije (EU), prevashodno u Rumuniju i Bugarsku, ali će sladoledi ići i na tržišta zapadne Evrope izjavio je generalni direktor za Srbiju i Crnu Goru Nestlea Sedrik Boem.

Prema njegovim rečima, Nestle namerava da izvozi „značajan deo proizvodnje“, ali manje od polovine, pri čemu će se tržište EU proizvoditi potpuno novi sladoled. Taj sladoled će se proizvoditi samo u Srbiji i u Nestleovoj fabrici u Poljskoj za celo evropsko tržište. Za realizaciju tog projekta biće potrebne investicije od više miliona evra, da bi se montirala nova proizvodna linija i povećali kapaciteti fabrike.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum