Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Plaćanje faktura mobilnim telefonom

Plaćanje faktura mobilnim telefonom

Kompanija Filip Moris je prva kompanija na srpskom tržištu koja je uvela inovativnu uslugu PlatiMo i time omogućila svojim klijentima plaćanje faktura putem mobilnim telefonom u maloprodaji.

PlatiMo usluga u Srbiji je omogućena u saradnji sa kompanijom HALCOM, koja je razvila ovaj softver, kompanijom TELENOR, koja je mobilni provajder i pet banaka koje su nosioci platnog prometa za ovu uslugu, Raiffeisen Banka, Crédit Agricole, Erste Bank i Komercijalna banka.

Kompanija Filip Moris Internešenel posluje na 160 tržišta širom sveta, a Srbija je prvo tržište na kojem je ova kompanija svojim poslovnim partnerima omogućila ovako tehnološki naprednu uslugu.
Na ovaj način, kompanija će dodatno unaprediti saradnju sa svojim kupcima omogućavajući veću fleksibilnost i efikasnost u poslovanju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum