Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lactalis kupuje Imlek?

Lactalis kupuje Imlek?

LactalisLactalis jedna od najvećih mlekarskih kompanija na svetu zainteresovana je za kupovinu Imleka.

Ova francuska kompanija je već vlasnik hrvatskog Dukata, a u Srbiji posluje preko Somboleda iz Sombora, eventualnom kupovinom Imleka kompanija Lactalis postala bi jedan od lidera u proizvodnji mlečnih proizvoda i na Balkanu.
Lactalis je ove godine postala i većinski vlasnik italijanskog proizvođača mlečnih proizvoda Parmalat.

Lactalis grupa treća je po veličini i snazi mlečna grupacija u svetu i vodeći francuski proizvođač sireva. Godišnje otkupljuje više od 9,2 milijarde litara mleka i prema količinama otkupljenog svežeg sirovog mleka zauzima drugu poziciju u svetu. U 2009. godini Lactalis grupa ostvarila je 8,5 milijarde eura prihoda, od čega 56 posto na tržištima izvan Francuske.

Lactalis grupa zapošljava 38.000 radnika, a ima organizovanu proizvodnju u 125 proizvodnih pogona u 21 zemlji širom sveta, od kojih je 71 pogon u Francuskoj.

 

Pin It

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum