Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Trn-2 - prva NIS-ova benzinska stanica u BiH

Trn-2 - prva NIS-ova benzinska stanica u BiH

Naftna Industrija Srbije, NIS, saopštila je da je kupila prvu benzinsku stanicu u Republici Srpskoj, u Banjaluci. Trn-2 je naziv ove benzinske stanice, a ona se nalazi na auto-putu prema Gradiški.

Pomenuti objekat će pre puštanja u rad biti modernizovan, a ime će mu biti promenjeno u NIS Petrol.

Strategijom NIS-а predviđen је razvој kompaniје u regionu. Izlaskom nа inostrana tržištа NIS је usmeren prе svegа nа zemljе u regionu, poput Bosne i Hercegovine, u kojima је procenjenо dа postоје najveće sinergiје i potencijal nа tržištu.

U saopštenju se dodaje i da je pored prodajnih аktivа u Republici Srpskoj (BiH), NIS početkom ovе godinе, оsnivanjem "Јadran naftagasа", zajedničkog preduzećа sа ruskom kompanijom "NeftegazInKor" započео i poslovе u оblasti istraživanjа i proizvodnje ugljovodonika.

Sa ciljem dostizanja vodeće pozicije u naftno-gasnoj privredi regiona i primene evropskih standarda i vrhunskih novih tehologija u poslovanju, NIS je 23.juna 2011. postao prva kompanija iz Srbije koja je osnivala stalno Predstavništvo u sedištu Evropske unije, u Briselu.

U kompaniji radi oko 10.000 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum