Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Obustavljen rad bugarske rafinerije Lukoil Neftohim

Obustavljen rad bugarske rafinerije Lukoil Neftohim

Prema saopštenju zvaničnika ruske kompanije Lukoil, jedine rafinerije u Bugarskoj, zbog spora oko licence za sladištenje goriva, danas će biti obustavljen njen rad. 

Bugarski Lukoil Neftohim nije ugradio uređaje za merenje kojima bi skadišta goriva bila povezana sa poreskim službama, što je razlog za oduzimanje dve dozvole za rad, a posledica ovakve odluke Carinske uprave jeste prestanak rada rafinerije. Valentin Zlatev, član nadzornog odobra "Neftohima" i zvaničnik bugarske filijale ruske naftne kompanije Lukoil, najavio je potpuno obustavljnje proizvodnje, a 30 do 45 dana će proći do ponovnog njenog pokretanja.

Lukoil Neftohim je vodeći bugarski proizvođač i snabdevač goriva čiji je proizvodni kapacitet 142.000 barela na dan.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum