Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkator S preuzeo Familija markete

Merkator S preuzeo Familija markete

Nakon brojnih navoda u medijima da Merkator-S namerava da preuzme objekte Familije, danas je između ove dve kompanije potpisan ugovor o preuzimanju 27 objekata Robnih kuća Beograd, u kojima posluju Familija marketi. 

Merkator S će ovim potezom uvećati površinu prodajnih objekata za 22.000 m2, a zakupljeni su objekti u Vojvodini, Beogradu, Centralnoj i Južnoj Srbiji. Preuzeti su i oprema i zalihe Familija Marketa, a u prodavnicama će raditi isti kadrovi.

Ugovor o strateškom partnerstvu stupiće na snagu nakon odobrenja komisije za zaštitu konkurencije Srbije.

"Proširenje maloprodajne mreže, koje će osim objekata u Beogradu i Vojvodini, obuhvatiti i prodajne objekte u gradovima gde do sada nismo bili prisutni, kao što su Zaječar, Valjevo, Vranje, Pirot, Užice, Bajina Bašta, Bor i Knjaževac, znači i zapošljavanje 300 novih saradnika", izjavila je članica Uprave Grupe Merkator za područje Merkator trgovine jugoistočne Evrope, Stanka Čurović. 

Kompanija "Merkator-S" je ovim ugovorom učvrstila poziciju drugog po veličini trgovačkog lanca u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum