Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Uskoro izgradnja hipermarketa "Interex" u Valjevu

Uskoro izgradnja hipermarketa "Interex" u Valjevu

Nakon što je u oktobru 2008. godine francuska kompanija "Intermarche" zakupila zemljište za otvaranje hipermarketa u Valjevu, vredno 2 miliona evra, menadžment Intermaršea sastao se prošle nedelje sa predstavnicima gradske uprave Valjeva.

Dogovoreno je da će gradske službe u što kraćem roku izdati sve potrebne dozvole kako bi se francuskom investitoru izašlo u susret.

Kako se navodi u saopštenju,  kompanija Intermarše trebalo bi da do oktobra 2011. godine započne izgradnju hipermarketa u Valjevu, koji bi bio smešten na prostoru između Železničke stanice i naselja Oslobodioci Valjeva.
Realizaciju ovog projekta, zbog čega je početak njegove gradnje pomeren sa juna meseca, odložilo je izmeštanje kanalizacionog kolektora sa parcele na kojoj će se naći budući objekat "Intermarše".

Kompanija je prisutna u deset evropskih zemalja i ostvaruje godišnji promet od oko 40 milijardi evra, dok u Srbiji posluje od 2004. godine, sa šest prodajnih objekata. Interex marketi nalaze se u Čačku, Zaječaru, Nišu i Beogradu.  

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum