Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže

Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem objekta u Velikoj Gredi. Gomex je potrošačima u Velikoj Gredi vrata otvorio u nedelju, 31.jula, u ulici Maršala Tita br.114. Poslovna jedinica poslovaće pod imenom „Velika Greda”.

Novootvoreni objekat prostire se na površini od preko 90 m2. Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca.

U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 3.000 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju u Gomexu posvetili su ponudi svežeg voća i povrća i mlečnog programa. Celokupna ponuda po izvanrednim cenama zadovoljava potrebe dnevne kupovine naših potrošača.

Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima, pobrinuće se 6 zaposlenih. Za kupce na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i mnogobrojna iznenađenja. Radno vreme prodavnice je od ponedeljka do subote od 7 do 21 čas, a nedeljom od 7 do 13 časova. 

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum