Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nakon Familije, SOS marketi?

Nakon Familije, SOS marketi?

Prema pisanjima medija, nakon preuzetih Familija marketa, drugi po veličini trgovinski lanac u našoj zemlji, slovenački Merkator, preuzeće i SOS markete koji posluju u objektima Jabuke.

Sudeći prema navodima NBS, u Jabuci su se stekli uslovi za stečaj, s obzirom na veliki pad prihoda u odnosu na 2009. godinu i na povećanje dugova.

Podsetimo da preduzeće Jabuka posluje u skopu "Irva Investicija", kompanije koja je u vlasništvu Đorđa Nicovića, i koja se od 2010. godine nalazi u fazi reorganizacije. Objekti Jabuke dati su u zakup SOS marketima, a rukovodstvo i kadar ostali su isti.

U Merkatoru nisu opovrgli informaciju da je u toku preuzimanje još jednog trgovinskog lanca. Iz ove komapnije najavljuju i investicije od 150 miliona evra.  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum