Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Isporuka "jeftinijeg" šećera počinje danas

Isporuka "jeftinijeg" šećera počinje danas

Iako je najavljeno da će šećer iz republičkih robnih rezervi na rafovima biti od utorka, veliki trgovinski lanci u Beogradu ovu namirnicu dobiće danas. Od sutra će se realizovati isporuke šećera po ceni od 103 dinara po kilogramu trgovinskim objektima u Srbiji.

U poslednjem periodu, cena šećera je beležila ubrzani porast, pa je tako kilogram dostizao vrednost od 120, a u nekim marketima i 130 dinara. Direkcija za robne rezerve ovu intervenciju pravda postizanjem stabilnosti cene ove namirnice na tržištu.

Tokom vikenda "jeftinim" šećerom biće snabdevene trgovine u mestima Srbije u kojima se nalaze objekti trgovinskih lanaca koji su potpisali ugovor sa Direkcijom za robne rezerve.

Vlada Srbije je 28. jula izdala odobrenje Direkciji za robne rezerve za plasman na tržište 6.000 tona šećera. U naredna dva meseca 3000 tone mesečno biće isporučivane maloprodajnim objektima. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum