Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kragujevačko "Srce" u arapskim zemljama

Kragujevačko "Srce" u arapskim zemljama

Američka firma Red hart (Red Heart), sestrinska firma kragujevačkog preduzeća Srce potisala je ugovor o otvaranju lanca poslastičarnica u osam arapskih zemalja sa kompanijom Larouš Kembels Internešenal (Larouche Campbell's International) kojoj je sedište u Bahreinu.
  
Otvaranje prve kafe-poslastičarnice Srce zakazano je za početak novembra. Prema rečima vlasnika ovog preduzeća, Vladislava Avramovića, osim u Bahreinu, kafe-poslastičarnice biće otvorene i u Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Kataru, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Omaru, Maroku i Alžiru.
U sastavu svake poslastičarnice naći će se po jedna radionica koja će poslastice proizvoditi po originalnoj recepturi Srca. Arapski partner će u prve dve poslastičarnice investirati oko milion evra. U toku su i pregovori o otvaranju Srce objekata u Torontu.
Objekti Kuće slatkiša Srce d.o.o. nalaze se u Kragujevcu i u Beogradu. Ova firma u Srbiji posluje 20 godina.   

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum