Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Niže cene Merkator-S "koštale" 9,7 miliona evra

Niže cene Merkator-S "koštale" 9,7 miliona evra

Kompanija Merkator-S je, prema saopštenju, u prvoj polovini ove godine u niže cene u svojim maloprodajnim objektima Merkator i Roda uložila 9,7 miliona evra.

Niže cene se realizuju kroz brojne akcije, sniženja cena i odlaganja poskupljenja određenih proizvoda. "Kao drugi po veličini maloprodajni lanac u Srbiji, Merkator-S kontinuirano preduzima mere da svojim kupcima obezbedi što povoljnije cene, najbolju snabdevenost i najširu ponudu, kao i održavanje visokog nivoa usluge", navodi se u saopštenju.

U Merkatorovim radnjama svakodnevno se na policama može naci oko 1200 sniženih artikala, a popust dostiže iznos do 30 procenata. Vikendom, u Roda Megamarketima potrošačima se na kasi odobrava dodatni popust od 10 procenata na gotovo ceo asortiman, dok u Merkator Hipermarketima potrošači ovaj popust mogu ostvariti utorkom. U pojedinim trgovinama Roda, svake srede se penzionerima omogućava poseban popust od 10 posto. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum