Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren još jedan Mini Maxi

Otvoren još jedan Mini Maxi

U Beogradu, u Kruševačkoj ulici broj 35, otvoren je još jedan Mini Maxi. Površina ovog objekta je 150 m2, a u njemu se nalaze dve kase. 

Objekat će biti otvoren svim danima u nedelji, od 7 do 21 čas, osim nedeljom kada je radno vreme od 7.30 do 15 časova. Na sam dan otvaranja potrošačima su obezbeđeni mnogi popusti, a pojedini artikli bili su sniženi i do 50%.

Koncept prodavnica Mini Maxi podrazumeva moderan i funkcionalan prodajni prostor, veličine do 400 m2. U sadržaj ovih objekata uvrštene su i mini pekare i pijace. Eksterijerom i enterijerom dominiraju crvena i zelena boja.    

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum