Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK otvara prodavnicu i u Kragujevcu

JYSK otvara prodavnicu i u Kragujevcu

JYSK, najveći evropski lanac proizvoda za dom – od jorgana, jastuka i dušeka, preko kreveta i posteljine, kupatilskog pribora, nameštaja za kuću i baštu, do zavesa i ostalog pokućstva, a sve u jednostavnom i minimalističkom skandinavskom dizajnu – u Kragujevcu, 25. avgusta, na adresi Save Kovačevića 27, u sklopu „Delta Parka“, nastavlja širenje u Srbiji otvaranjem četvrte prodavnice po redu.

Ovo otvaranje će takođe biti obeleženo mnogim promotivnim ponudama, kao što je npr. praktična trpezarijska garnitura MEXICO sto i 4 stolice, čija će cena povodom otvaranja biti snižena na samo 6500 dinara. Naravno, i ovom prilikom će svaki kupac na dan otvaranja dobiti na poklon MY BLUE BAG torbu, a prvih 1000 kupaca koji kupe proizvode u vrednosti od najmanje 499 dinara dobiće takođe i JYSK ćebe.

Početkom aprila ove godine JYSK (Jisk) je otvorio prvu prodavnicu u Subotici. Nakon toga je usledilo otvaranje prodavnica u Pančevu i Novom Sadu. Otvaranjem prodavnice u Kragujevcu 25. avgusta, JYSK nastavlja sa svojom najavljenom strategijom otvaranja 40 prodavnica na području Srbije. Već u septembru biće otvorene nove prodavnice u Čačku i Nišu. Trenutno JYSK broji otprilike 1750 prodavnica u 35 zemalja sveta, a svake nedelje negde u svetu otvara 2 do 3 nove prodavnice.

 

Godišnji promet ove danske grupe iznosi gotovo 2,35 milijarde evra i zapošljava oko 16000 ljudi. JYSK proizvodi označeni su etičkim, socijalnim i ekološkim etiketama kao što su: Blomsten (Cvet), Svanen (Labud), Fairtrade i Øko-Tex, a grupacija je član fonda The Forest Trust, čija je misija očuvanje šuma i zaustavljanje klimatskih promena.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum