Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Grčka uljara Eko Hellas u Ćupriji

Grčka uljara Eko Hellas u Ćupriji

Kako je izjavila predsednica opštine Ćuprija, Ksenija Milošević, kompanija Eko Hellas iz Grčke planira da u Ćupriji izgradi fabriku za proizvodnju suncokretovog ulja.

Da bi se zadovoljili kapaciteti ove fabrike, potrebno je uzgajati kukuruz na površini od 4500 hektara, a time se stvara prostor za sklapanje saradnje i kooperantskih odnosa sa oko 50 poljoprivrednika ovog kraja.

Fabrika bi se nalazila u Industrijskoj zoni i bila bi kapaciteta 1,2 tone ulja na sat, a 30 tona suncokreta u njoj bi svakodnevno bilo prerađivano. Uljara bi mogla da zaposli 50 radnika.

"Skupština opštine je, na osnovu odluke odbornika, izradila elaborat o opravdanosti izgradnje ove fabrike, jedine na području Šumadije i Pomoravlja i uputila ga na odobrenje Vladi", dodala je Ksenija Milošević.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum