Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prva Idea u Vranju

Prva Idea u Vranju

U Vranju je 18. avgusta otvoren prvi Idea maloprodajni objekat. U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 400 m2, u skladu sa najsavremenijim svetskim retail standardima, kupcima se nudi više od 5.000 artikala.

 Nova Idea prodavnica potrošačima kroz širok asortiman i ljubazno osoblje pruža kvalitetnu kupovinu na jednom mestu po povoljnim cenama. Posebno se ističu odeljenje voća i povrća, odeljenje pekare i mesare sa svežim mesom kontrolisanog porekla, a pored prehrambenih artikala, kupcima se nudi i bogat izbor hemije, kućnih potrepština i malih kućnih aparata.

Na dan otvaranja, prvih 500 kupaca dobilo je poklone, a svaki 50. kupac dobija svu kupljenu robu besplatno do 21. avgusta. Kupci čiji je račun premašio iznos od 1.500 dinara na poklon su dobijali lubenice. Povodom otvaranja, pripremljena je kvalitetna ponuda artikala po sniženim cenama koja traje do srede, 24. avgusta. Idea u svom sastavu u Srbiji ima 155 maloprodajnih objekata, 7 veleprodajnih centara i oko 4.000 zaposlenih.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum