Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Riječka trgovinska kompanija "Plodine" najavljuje investiranje u Srbiju

Riječka trgovinska kompanija "Plodine" najavljuje investiranje u Srbiju

Trgovačka firma "Plodine" iz Rijeke, koju je želelo da preuzme nekoliko zapadnoevropskih trgovačkih giganata, ove godine je izdvojila 70 mil EUR za izgradnju 12 novih trgovačkih objekata, širom Hrvatske, od čega deset supermarketa i hipermarketa u Splitu i Rijeci.

 

Do kraja 2009. godine, namera im je da sa novim investicionim ciklusom ima u Hrvatskoj 51 prodajno mesto.

U prošloj godini "Plodine" su ostvarile promet od 250 mil EUR. Firma trenutno zapošljava 2100 radnika. I ako će biti osetnog proširenja, broj zaposlenih neznatno će biti povećan.

Strateški plan je širenje kompanije i izvan granica Hrvatske i to u prvoj fazi u Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, ali ne na način, da "Plodine" na tamošnjem tržištu preuzmu neku od već postojećih firmi, već isključivo kroz greenfilg investicije.

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum