Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dis predstavio Ukuse Srbije

Dis predstavio Ukuse Srbije

Najveći domaći trgovinski lanac, Dis, je u okviru akcije "Kupuj domaće u domaćoj trgovini" predstavio paletu od 50 domaćih proizvoda pod nazivom Ukusi Srbije. Ovi proizvodi su napravljeni isključivo od domaćeg voća, povrća i žitarica, u fabrikama u Srbiji, po tradicionalnoj recepturi uz poštovanje najstrožih propisa o bezbednosti tehnoloških procesa.

"Mi smo odlučili da pod jednom kapom ponudimo ono najbolje od srpske tradicije u proizvodnji hrane i pića. Ono što je najvažnije, birali smo proizvode tako da svi budu vrhunskog, autentično domaćeg ukusa. Nismo pravili kompromise prilikom izbora", objasnio je direktor marketinga Dis-a, Ivan Šuleić.
Svakom proizvodu data su stara srpska imena koja su gotovo zaboravljena. "Na ta imena smo posebno ponosni, vidim da su kupci oduševljeni", izjavio je Šuleić. "Zamislite da vas neko ponudi pitom potrpačom od seljačkih kora sa sirom Milšom i domaćom štrudlom sa višnjama Jevrosimom. Ta naša stara imena su toliko lepa da nam je bilo pravo zadovoljstvo da ih pronalazimo i dajemo našim proizvodima. To je ono što mi zovemo proces brendiranja. Zamislite samo, rakija šljivovica se zove Razumenka, a med sa orasima je Stojak".
Direktor marketinga Disa je u izjavi za Retail Serbia portal najavio i da će se uskoro broj proizvoda iz ove palete povećati. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum