Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Persu otvorio dva marketa u Novom Bečeju

Persu otvorio dva marketa u Novom Bečeju

Nastavljajući ostvarivanje ciljeva postavljenih početkom godine, u Novom Bečeju su u subotu, 20.avgusta, otvorena dva Persu marketa, uređena po prepoznatljivim standardima, na sledećim lokacijama: u ulici Maršala Tita 71 i u ulici Josifa Marinkovića 99.

Prodavnica u ulici Maršala Tita 71 zauzima prostor od 70m2 i potrošačima nudi oko 3000 artikala, a objekat u ulici Josifa Marinkovića zauzima prostor od 75m2 gde kupce takođe očekuje 3000 artikala kojima će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine.

Otvaranje je obeleženo specijalnom akcijom koja obuhvata povoljne cene dnevno potrebnih artikala, kao i snižene cene Persu kafa, koka-kole i banana. Persu marketi  su naše potrošače dočekali sa promocijama i degustacijama proizvoda Belkino i Delikato, degustacije Persu kafe, voćnog jogurta Bodri i Pehar sokova, a obezbeđeni su poklon paketi Belkina, Delikata, sladoleda i gaziranih pića.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum