Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Novom Sadu se otvara supermarket Rekić

U Novom Sadu se otvara supermarket Rekić

U Novom Sadu, 27. avgusta, u Šafarikovoj 20, biće otvoren supermarket Rekić. Novosađanima će biti ponuđen bogat asortiman robe široke potrošnje, a ono po čemu će se sigurno izdvojiti jesu tradicionalni specijaliteti kao sto su sjenički sir, pazarski ćevapi, pešterska jagnjetina, mantije, pite, domaće baklave, tulumbe, urmašice i još mnogo originalnih proizvoda iz proizvodnog programa kompanije Rekić.

U supermarketu Rekić garantuju prijatnu kupovinu, povoljne cene i najavljuju stalne akcije, jer im je zadovoljstvo potrošača krajnji cilj.

Na sam dan otvaranja predviđene su brojne promocije i degustacije, bogata ponuda akcijskih proizvoda po izuzetno povoljnim cenama. Takođe, i najmlađe očekuju pokloni i iznenađenja. Nakon otvaranja, supermarket Rekić nastavlja sa atraktivnom akcijskom ponudom. Supermarket karakteriše atraktivan eksterijer i enterijer, površine od 350m2 i u asortimanu ima preko 15 hiljada proizvoda najpoznatijih domaćih i inostranih proizvodjača. Moderno opremljen prostor u svom sastavu ima i pijacu i mesaru.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum