Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova Idea na Zvezdari

Nova Idea na Zvezdari

Nova Idea prodavnica otvorena je juče, u četvrtak, 25. avgusta, na lokaciji Bulevar kralja Aleksandra broj 174 na Zvezdari.

U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 500 kvadratnih metara, u skladu sa najsavremenijim standardima svetske maloprodaje, potrošačima se nudi bogat asortiman od preko 6.000 artikala. Iz Idee posebno ističu odeljenje voća i povrća i pekare sa svežim pecivom, kao i odeljenje mesare sa ponudom svežeg mesa kontrolisanog porekla, i gastro odeljenje sa izborom dnevno sveže pripremljenih gotovih jela.

 

Povodom otvaranja kupce čeka ponuda artikala po sniženim cenama, koja traje do 31. avgusta, a do 28. agusta svaki stoti kupac svoju robu će dobiti besplatno. Prodavnica je za potrošače otvorena od ponedeljka do subote od 7:30 do 22:00 časa, dok je nedeljom radno vreme od 8 do 17 časova.

Danas Idea u svom sastavu ima 156 maloprodajnih objekata širom Srbije i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum