Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Metalac bojleri u Merkuru

Metalac bojleri u Merkuru

U saradnji sa trgovinskim lancem Merkur, bojleri kompanije Metalac biće ponuđeni kupcima na slovenačkom tržištu. Na teritoriji Slovenije prisutno je 27 Merkurovih centara, a bojleri Metalac uvršteni su u proizvodni asortiman svakog od njih.

Tako se gornjomilanovačka fabrika našla na tržištu gde poslednjih decenija primat u prodaji ima domaći proizvođač bele tehnike, Gorenje. U Merkuru su zastupljeni svi modeli bojlera Metalac sa emajliranim i inox kazanom kao i malolitražni. Njima će u septembru biti pridodat i inox model od 8 litara, kojeg je teško naći na tržištu. 

Nakon tržišta u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Rusiji, Metalac iz Gornjeg Milanovca je preko ove saradnje dobio mogućnost da svoje proizvode plasira i na teritoriji Evropske unije.

Preduzeće Metalac a.d. organizovano je u holding sa svojih 12 zavisnih društava i to: Metalac Posuđe d.o.o, Metalac Inko d.o.o, Metalac Bojler d.o.o, Metalac Print d.o.o, Metalac Market d.o.o, Metalac-Trade d.o.o. i Proleter a.d. iz Gornjeg Milanovca, Metalac-Metalurgija a.d. iz Novog Sada, Metpor d.o.o. iz Beograda, Metrot d.o.o. iz Moskve, Metalac Market Podgorica d.o.o. iz Podgorice, Promo-Metal d.o.o. iz Zagreba.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum