Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Filip Moris iz Niša izvozi u Japan

Filip Moris iz Niša izvozi u Japan

Niški proizvodni centar Filip Moris Internešenela (Philip Moris Operations) započeo je proizvodnju cigareta namenjenih tržištu Japana.

Za to su se stvorili uslovi nakon trargičnih događaja koji su se smenjivali u Japanu početkom ove godine i izazvali značajnu nestašicu cigareta. Kako se ističe u saopštenju za medije, niška fabrika je izabrana za jednog od snabdevača tržišta, jer je jedan od proizvodnih centara Filip Moris Internešenela koji beleži najviše pokazatelje kvaliteta.

"Investicije Filip Morisa u Srbiji od 2003. godine, praćene povećanjem produktivnosti, učinile su da niška fabrika izraste u jednu od najboljih unutar globalne mreže Filip Moris Internešenela", izjavio je tim povodom Pol Rajli, generalni direktor kompanije Filip Moris u Srbiji.

Niška fabrika Filip Moris ulazi u šest najboljih fabrika Filip Moris Internešenela u Evropi. Ovaj duvanski gigant drži gotovo trećinu duvanskog tržišta u svetu, sa proizvodima dostupnim u oko 180 zemalja. Marlboro i L&M neki su od najpoznatijih brendova Filip Morisa.  

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum