Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zagrebačka "Magma" završila proces preuzimanja "Kozmolina"

Zagrebačka "Magma" završila proces preuzimanja "Kozmolina"

Lanac trgovina dečjom opremom i igračkama "Magma" iz Zagreba saopštio je juče (21. januar 2008. godine) da je završio proces preuzimanja kompanije "Kozmolino" iz Beograda, koja je do sada poslovala u sastavu "MPC Holdinga".

Hrvatska kompanija u saopštenju naglašava da je "Kozmolino" jedna od vodećih kompanija koja se bavi distribucijom i maloprodajom igračaka u Srbiji.


MPC Kozmolino u sklopu "Magma Grupe", kako se naglašava, preuzeće ulogu distributera robnih marki kao što su Hasbro, Lego, Nikko, Crayola i Giant za područje Srbije, ali i ostalih balkanskih zemalja u skladu sa ugovornim pravima i obavezama.

U saopštenju se dodaje da se maloprodajne lokacije "Kozmolina" nalaze u Beogradu, Nišu, Čačku i Novom Sadu.

Izvor

 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum