Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Matijević kupio Bazar

Matijević kupio Bazar

Tržni centar Bazar u Novom Sadu koji je Delta holding kupio pre pet godina juče je prodat Petru Matijeviću, vlasniku kompanije Matijević.

Bazar se nalazi u najužem centru Novog Sada, u njemu se nalaze butici svetskih lanaca i brendova poput Tom Tailor, Zara, Mexx, kao i supermarket Maxi.
Osnovna delatnost Matijevića je mesna industrija, a poslednjih godina u  posed ove kompanije došao je veliki broj preduzeća, pre svega poljoprivrednih dobara u Vojvodini – u njihovom portfelju je Bezdan, bajmočka Ravnica, kikindski Galad i Jedinstvo, Pobeda iz Boke...

Industrija mesa Matijević prošle godine je ostvarila nekonsolidovani poslovni prihod od 10,9 milijardi i neto dobit od 1,86 milijardi dinara. Prema konsolidovanom računu svih firmi u sastavu kompanije, prošlogodišnja dobit bila je veća od 30 miliona evra, na osnovu čega je kompanija "Matijević" bila peta po uspešnosti u Srbiji, ali ujedno i najuspešnija kompanija sa 100 odsto domaćim kapitalom.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum