Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkator-S otvorio dva objekta u Zaječaru

Merkator-S otvorio dva objekta u Zaječaru

Merkator-S je 6. septembra u Zaječaru, u Krfskoj ulici broj 18, otvorio Roda Supermarket i M Centar Tehnike. Ova investicija od 300.000 evra u objekat od preko 1200 m2 u Zaječaru, omogućila je zapošljavanje preko 40 ljudi iz lokalne sredine.

Povodom otvaranja novog objekta, Merkator je u Roda Supermarketu obezbedio akcijske cene za veliki broj proizvoda, kao i gratis kupovinu za svakog 50-og kupca. Roda Supermarket nudi brojne pogodnosti za sve kupce, širok asortiman od preko 6.500 artikala, kontinuirane akcije sa atraktivnim proizvodima kao i visoku zastupljenost domaćih proizvođača u strukturi ponude. Svojim potrošačima M Centar Tehnike nudi preko 2.500 kvalitetnih proizvoda tehnike i ostalih proizvoda nephodnih svakom domaćinstvu.

Radno vreme novootvorenog Roda Supermarketa je svakog dana u nedelji od 7 do 22 časa, dok M Centar Tehnike radi od 8 do 22 časa.

Kompanija je od početka godine otvorila 4 prodajna objekta u Podunavskoj regiji, zatim novi Roda Cash & Carry objekat u Mladenovcu, Roda Supermarket u Loznici, kao i Roda Centre u Jagodini i Vrbasu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum