Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Danski JYSK otvara prodavnice u Čačku i Nišu

Danski JYSK otvara prodavnice u Čačku i Nišu

JYSK, najveći evropski lanac proizvoda za dom, nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem dve nove prodavnice u Srbiji. U petak, 15. septembra, biće otvoreni objekti u Čačku i Nišu.

 

 

Otvaranja će biti obeležena mnogim promotivnim ponudama, kao što je npr. praktična trpezarijska garnitura Mexico, čija će cena povodom otvaranja biti snižena na samo 6500 dinara. Naravno, i ovom prilikom će svaki kupac na dan otvaranja dobiti na poklon MY BLUE BAG torbu, a prvih 1000 kupaca koji kupe proizvode u vrednosti od najmanje 499 dinara dobiće takođe i JYSK ćebe.

Početkom aprila ove godine JYSK (izgovara se Jisk) je otvorio prvu prodavnicu u Subotici. Nakon toga je usledilo otvaranje prodavnica u Pančevu, Novom Sadu i Kragujevcu. Otvaranjem prodavnica u Nišu i Čačku 15. septembra, JYSK nastavlja sa svojom najavljenom strategijom otvaranja 40 prodavnica na području Srbije. Trenutno JYSK broji otprilike 1850 prodavnica u 35 zemalja sveta, a svake nedelje negde u svetu otvara 2 do 3 nove prodavnice.

JYSK-ov neverovatan uspeh započinje 1979. godine kada mladi trgovac Lars Larsen otvara svoju prvu prodavnicu u gradu Arhusu, koji se nalazi na poluostrvu Jutland u Danskoj. Po tome je kompanija i dobila ime, jer JYSK na danskom jeziku ne označava samo nekoga ili nešto što dolazi sa poluostrva Jutland, nego ova reč takođe označava skromnost, temeljnost i iskrenost.

Godišnji promet grupe iznosi gotovo 2,35 milijarde evra i zapošljava oko 16000 ljudi. JYSK proizvodi označeni su etičkim, socijalnim i ekološkim etiketama kao što su: Blomsten” (Cvet), Svanen (Labud), Fairtrade i Oko-Tex, a grupacija je član fonda The Forest Trust, čija je misija očuvanje šuma i zaustavljanje klimatskih promena.

 


Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum