Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U Londonu otvoren najveći šoping centar u Evropi

U Londonu otvoren najveći šoping centar u Evropi

Džinovski kompleks Vestfild Stratford u Britaniji otvorio je vrata desetinama hiljada željnih šopoholičara. Šoping centar u istočnom Londonu prostire se na 580.000 kvadratnih metara, ima 5.000 parking mesta, broji 268 prodavnica kao i 70 restorana i kafića.

Izgradnja Vestfild Stratforda koštala je 1,4 milijarde dolara, i za nju je utrošeno 40.000 tona građevinskog čelika što je dovoljno za izgradnju pet Ajfelovih kula. Po celom centru postavljeni su ogromni led ekrani na kojima će biti prenošeni događaji sa predstojeće Olimpijade u Londonu.

U Vestfild Stratfordu nalazi se 268 radnji, među kojima su H&M, Ges, Adidas, Viktorijas sikret, Doroti Perkins, Dr Martins, GAP, Zara... Kupcima su na dohvat ruke i Samsung, Apple, ali i Mekdonalds, Kentaki frajd čiken i drugi. 

Boris Džonson, gradonačelnik Londona, koji je presekao crvenu traku na otvaranju, rekao je da će ovaj centar pokrenuti "ozbiljnu transformaciju istočnog Londona", dodavši da će u ovom kompleksu bite zapošljeno 18.000 ljudi, a investicija ovih razmera doneće najmodernije inovacije u infrastrukturu i javni prevoz.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum