Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti GAP stigao u Beograd

GAP stigao u Beograd

Jedna od vodećih specijalizovanih kompanija za prodaju odeće i proizvoda za negu žena i dece kompanija Gep (GAP), otvorila je 9. septembra svoju prvu prodavnicu u Beogradu, u Knez Mihailovoj ulici 14-16.

Otvaranjem prodavnice, uz modnu reviju i koktel u Knez Mihailovoj ulici, obeležen je i važan jubilej za kompaniju Gep, jer je to 200. radnja pod franšizom u svetu. Beogradska radnja će u ponudi imati proizvode iz kolekcija Gep, Gep Kids i Bejbi Gep.

Stilovi podrazumevaju jednostavnu odeću koja je osnova svakog ormana, što se posebno odnosi na Gepov Premium džins. Pojačanje u modnoj kući je i Džejson Fero koji kaže da su vratili kolekcijama modni imidž. To znači da nove kolekcije donose gomilu prefinjenog, urbanog ali opuštenog stila.

Vrednost neto prodaje te američke kompanije u 2010. godini dostigla je iznos od 14,7 milijardi dolara. Brendovi ove kuće su i Old Navy, Banana Republic, Piperlime, Athleta.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum